17. 11. 2022
U nás v GFS

Aktuální stav investic

V této náročnější době se na nás často klienti obracejí se zájmem o ochranu svých finančních úspor.

Důvodem je nejen velký nárůst inflace za poslední roky, ale také zvýšení cen energií a úroků. Investování je nyní jedno z výhodných řešení, jak aktuální situaci řešit a vyhnout se tak zbytečným možným ztrátám.

V porovnání s vybraným obdobím v minulém roce (leden – září 2021) letos (leden – září 2022) investice u nás stouply o 29 %.

O 28 % za stejný časový úsek meziročně také vzrostlo množství pozornosti věnované oblasti životního pojištění, protože klienti si více než dříve uvědomují, jak velký dopad může mít na ekonomiku rodiny zdravotní stav, ať už větší nebo menší nečekané problémy. 

Je důležité, abyste své finanční plány a služby aktualizovali pravidelně, a to nejen podle vaší aktuální životní situace, ale je též podstatné věnovat pozornost dění kolem sebe a na finančních trzích.

Kontaktujte nás a proberte s našimi specialisty, co by pro vás bylo nyní výhodné řešení či s čím byste potřebovali pomoc, abyste se v této nejisté době cítili o něco jistěji.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.