4. 10. 2022
Hypotéky

Hypotéky aktuálně

Tentokrát nám naše hypoteční specialistka, Bc. Veronika Maršálová, poví, jak to vypadá aktuálně s úrokovými sazbami, refinancováním hypotečních úvěrů a nákupem/prodejem nemovitostí.

Úrokové sazby na čtvrtečním zasedání České národní banky zůstaly beze změn a jsme si vědomi, že spousty klientů trápí nejen otázka zdražování energií, ale také blížící se konec fixace úrokové sazby u jejich hypotečních úvěrů. 

Konec stávající fixace může pro klienty znamenat také další nemalý nárůst životních nákladů. Určitě s námi takto vysoké sazby nebudou navždy a období s navýšenou sazbou jistě spousta lidí překoná. Ale bohužel budou i ti, kterým nezbyde nic jiného než se uskromnit, nemovitost prodat a jít do nájmu, který bude levnější než jejich splátka hypotečního úvěru. 

My jsme připraveni se všemi situacemi klientům pomoci. V případě konce fixace vyjednáme ty nejlepší podmínky u stávající nebo konkurenční banky.

V případě nutnosti prodeje nemovitosti zajistíme klientům 100% servis a profesionalitu v oblastní realitních služeb ve spolupráci s naší sesterskou společností OK Real Estate.

Rádi s našimi nebo potencionálními klienty probereme všechny možnosti a pomůžeme jim situaci zvládnout co možná nejlépe.“


Neváhejte se tedy na nás obrátit.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.