11. 11. 2022
U nás v GFS

Komunikace s finančními domy

Komunikace s finančními domy může být někdy velmi náročná, a proto tu jsou pro vás naši finanční specialisti, aby vám s ní pomohli.

Ať už si potřebujete vyřídit nějakou službu v bance, pojišťovně, spořitelně nebo investiční společnosti, určitě na to nemusíte být sami. Zdlouhavou a složitou komunikaci s bankou i pojišťovnou nechte na nás. 

Postaráme se o nastudování smluv či pojistných podmínek, vše vám srozumitelně vysvětlíme a upozorníme na možná rizika nebo výluky. Díky široké spolupráci s těmito institucemi pro vás dokážeme získat nejen slevy na finanční produkty, ale také neveřejné nabídky, které nejsou běžně dostupné. Následně pro vás tak budeme moci zajistit reálně nejlepší nabídky na trhu a pomoci vám tak získat ten nejkvalitnější a nejvhodnější produkt.

Tato nadstandardní služba ušetří vám, našim klientům, mnoho času, peněz a stresu z náročného procesu. Proto se na nás určitě neváhejte obrátit a společně na schůzce vymyslíme, jak vám nejlépe usnadnit vaše požadavky. 

Můžete nás kontaktovat mnoha způsoby:

 – e‑mailem: info@gfsgroup.cz, 

 – telefonicky: +420 724 952 633‬‬,

 – přes náš kontaktní formulář,

 – nebo na našich sociálních sítích.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.