12. 10. 2022
Spoření a investice

Myslete s námi na stáří

Přemýšleli jste již o tom, jak by mělo vypadat vaše vysněné stáří?

Každý máme samozřejmě jinou představu. Někdo by nejraději strávil důchod u moře ve vile, jiný naopak skromně v chaloupce u lesa a někdo se těší na užívání si ve městě plném možností.

Individuální přístup je pro tuto finanční službu velmi důležitý. Proto jsou tu naši finanční specialisté, kteří budou naslouchat vašim tužbám a projednávat jednotlivě vaše možnosti, abyste i ve stáří měli spokojený život.

Díky našim zkušenostemspoluprací se širokou sítí finančních institucích pro vás máme mnoho možností, jak si zařídit důchodové období co nejblíže vašim představám.

Současný průměrný důchod od státu je často velmi nedostačující k tomu, abyste si zasloužený odpočinek užili. Proto je důležité se již nyní zamyslet, jaká forma spoření pro vás bude nejlepší. Pokud se tedy rozhodnete spořit, mělo by to být pravidelně a dlouhodobě. Čím později začnete, tím více peněz je třeba si odkládat.

Zvolit můžete doplňkové penzijní spoření, jiné druhy investování (např. do podílových fondů) nebo klidně spojit obě varianty.

Naši specialisté mají velký přehled o různých možnostechnovinkách, které se chystají na finančním trhu.

Spořit na důchod se vyplácí v každém věku a je jen na vás, jakou budoucnost si zařídíte. My vám s tím rádi pomůžeme.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.