10. 1. 2023
U nás v GFS

Náplň práce konzultanta

Pozice finančních konzultantů je v posledních letech velmi žádaná a jejich služby vyhledává více klientů.

Naši specialisté poskytují klientům nejen konzultace, ale také jim pomáhají vytvořit podrobné finanční plány, dlouhodobě spravují finanční produkty a snaží se pro ně najít to nejlepší řešení jejich potřeb a pomoct jim dosáhnout vytyčených finančních cílů.

Od každého nového člena společnosti GFS na této pozici očekáváme, že má chuť se neustále vzdělávat v oblasti financí, obchodu a osobního růstu, má velmi dobré komunikační schopnosti a bude souznít s pevnými firemními hodnotami.

Klienti jsou u nás na prvním místě, a proto je důležité, aby každý konzultant měl ty správné vlastnosti a bral svoji práci vážně a zodpovědně.

Pokud uvažujete o tom, že byste se stali součástí našeho týmu, ozvěte se nám přes formulář na webu: gfsgroup.cz/kariera

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.