27. 3. 2023
Příběhy klientů

Vyšší pojistné plnění

Pro klientku jsme vyjednali vyšší pojistné plnění. Přečtěte si celý příběh.

O pojištění jsme vám toho řekli již hodně, jak v rámci výčtu našich finančních služeb, tak i ve vzdělávacích příspěvcích. Nyní bychom vám rádi ukázali příběhy našich klientů a jakou výhodou je pro ně, když řeší pojistnou událost pomocí finančního specialisty.

Dnes si ukážeme příklad úrazového pojištění. Naše klientka jela na koni a při seskoku špatně došlápla a zvrtla si kotník i s kolenem. Léčba tohoto nepříjemného zranění trvala několik týdnů.

Při pojistné částce 200 Kč na den spočítala pojišťovna klientce dle tabulek pojistné plnění 4.200 Kč za 21 dní léčby. Klientka se ale léčila 28 dní, proto naši specialisté kontaktovali pojišťovnu a ta klientce doplatila následně ještě 1.400 Kč. Tudíž se celková cena pojistného plnění zvedla na 5.600 Kč.

Je tedy výhodné řešit pojištění přes finanční specialisty, kteří dohlédnou na to, aby vám při pojistné události byla vyplacena ta správná částka. A to se netýká pouze úrazového pojištění!

Sledujte náš blog a sociální sítě, kde vám budeme postupně ukazovat i další příběhy našich klientů. 

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.