19. 1. 2023
Finanční trendy

Životní pojištění

Zdraví je jedním z nejčastějších aspektů života, který může výrazně ovlivnit naši finanční situaci.

V GFS poskytujeme široký rozsah možností v oblasti životního pojištění. Ať už se jedná o rizikové nebo rezervotvorné pojištění, tak se můžete spolehnout na to, že díky našim dlouholetým zkušenostem a spoluprací s mnoha finančními institucemi vám zařídíme to nejvýhodnější.

Naši finanční specialisté vám pomohou vybrat z velkého množství možností na trhu i s nastavením správných pojistných částek a proberou s vámi detailně celý produkt.

Zařídíme vše od pojištění pro případ pracovní neschopnosti, invalidity či denního odškodného následkem úrazů po pomoc s tvorbou finanční rezervy.

Obraťte se na nás a společně zjistíme, jaké produkty by pro vás byly vhodné a také se rádi podíváme na vaše dosavadní, které bychom pro vás mohli upravit.

Sdílej článek

Podobné články


2. 12. 2022
Víme, že finanční služby a pojmy mohou být někdy složitější pro ty, kteří se ve finanční sféře nepohybují.

Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.