20. 7. 2023
U nás v GFS

Znalosti jsou základ

Odborné znalosti našich specialistů jsou důležité a rádi pomůžeme i vám.

Znalosti jsou základem pro úspěšný život. Naši finanční specialisté se neustále vzdělávají, aby vám mohli poskytnout ty nejlepší služby. Ale víte co? I vy se můžete zdokonalovat!

Zkuste si například vyplnit naši malou křížovku, která vás hned posune o něco dále.
1. Fond, jenž zajišťuje výplatu náhrad např. zákazníkům obchodníků s cennými papíry, kteří nejsou schopni plnit své závazky spočívající ve vydání majetku zákazníkům.
2. Pevně stanovená doba, po kterou je výše úrokové sazby i měsíčních splátek neměnná.
3. Pravidelná peněžitá platba v předem stanovené výši, kterou dlužník postupně splácí svůj dluh.

A pokud vás zajímají další tipy a rady ohledně financí, nezapomeňte náš blog sledovat pravidelně. Najdete tu zajímavé články, které vám pomohou lépe porozumět světu financí. Naši specialisté vám vždy rádi vysvětlí, jak finance fungují, proto se na ně neváhejte obrátit!

Vzdělání je cesta k finančnímu klidu i úspěchu a my vám s tím rádi pomůžeme. Nechte se inspirovat a zdokonalujte se spolu s námi!

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.