11. 4. 2024
Užitečné tipy

Finanční polštář

Pomůžeme vám vytvořit si finanční rezervu.

Finanční polštář je důležitou součástí finančního plánování. Jedná se o rezervu peněz, která vám pomůže v případě neočekávaných událostí, jako je ztráta zaměstnání, nemoc nebo nutnost větší opravy v domácnosti.

Proč je důležité mít finanční polštář?
Poskytuje vám finanční jistotu. V případě neočekávané události vám pomůže překlenout těžké období, aniž byste se museli zadlužovat.
Snižuje stres a úzkost. Vědomí, že máte finanční rezervu, vám pomůže lépe zvládat stresové situace.
Dá vám svobodu volby. Finanční polštář vám dá možnost dělat důležitá životní rozhodnutí bez ohledu na to, zda máte zrovna dostatek peněz.

Tipy pro budování finančního polštáře:
Začněte hned. I když si můžete dovolit ušetřit jen malou částku, začněte hned. Čím dříve začnete, tím lépe.
Buďte disciplinovaní. Dodržujte svůj rozpočet a pravidelně odkládejte peníze na svůj finanční polštář.
Nesnažte se dohnat ztracený čas. Pokud jste s budováním finanční rezervy začali později, nesnažte se to dohnat investováním do rizikových aktiv.
Vyhledejte odbornou pomoc. Pokud si nejste jisti, jak si vytvořit finanční jistotu, vyhledejte pomoc našeho finančního specialisty. Pomůže vám s analýzou vaší finanční situace a s výběrem nejvhodnějších produktů a služeb.

Neváhejte nás kontaktovat a my vám pomůžeme na cestě k vašim finančním cílům.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.