3. 3. 2023
U nás v GFS

Náplň práce manažera týmu

Víte, jaká je náplň práce manažera týmu v GFS? Dnes si o ní něco málo povíme.

Hlavními činnostmi této pozice jsou vedení lidí, vytváření aktivit pro tým a motivace spolupracovníků. Vytvoření týmu je zcela v rukách manažera, který si do něj vybere spolupracovníky tak, aby se jim společně co nejlépe pracovalo a důvěřovali si.

Díky tomu, že každý náš finanční specialista má svého týmového manažera, se mu dostává podpory, pomoci a nového vzdělávání v oboru financí, obchodu i osobního rozvoje. Pro klienta tímto můžeme zajistit opravdu kvalitní služby, protože v týmu neustále konzultujeme ty správné postupy a staráme se o to, aby bylo klientovi vždy poskytnuto to nejlepší řešení.

Máte i vy ve svém zaměstnání někoho, na koho se můžete vždy v případě potřeby obrátit? Napište nám do komentářů na naše sociální sítě!

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.