22. 3. 2024
U nás v GFS

Rok plný pokroku

Investujeme do vzdělávání a dobrého prostředí pro naše specialisty.

V GFS věříme, že klíčem k úspěchu a kvalitním finančním službám pro naše klienty je neustálý růst a vzdělávání našeho týmu. Proto jsme si pro letošní rok připravili vzrušující plán plný školení, workshopů a akcí, které posílí nejenom naše znalosti a dovednosti, ale také vztahy.

Finanční školení a novinky na finančním trhu: Aktuální finanční svět se neustále mění a my chceme být krok před ostatními. Proto jsme společně s našimi partnery naplánovali sérii školení a workshopů, které pokryjí nejnovější trendy a služby ve finančním odvětví.

Workshopy o osobním a pracovním rozvoji: Věříme, že osobní a profesionální rozvoj se vzájemně ovlivňují. Proto nabízíme workshopy, které posilují dovednosti potřebné nejenom v práci, ale i v každodenním životě.

Přednášky od průkopníků odvětví: Představujeme také naše manažery a odborníky, kteří sdílí své zkušenosti a vize. Přednášky budou nejenom inspirativní, ale také nabídnou praktické tipy pro úspěch.

Výlety a odměny: Důležité je nejen pracovat, ale také se odměňovat. Proto plánujeme sportovní dny, výlety, Velkou cestu a další akce jako odměnu za tvrdou práci a angažovanost našich specialistů.

Teambuilding: Silné vztahy mezi členy týmu jsou základem úspěchu. Pořádáme stmelovací akce, které posilují týmovou atmosféru a podporují spolupráci.

Náš cíl je jasný – vytvářet prostředí, ve kterém se každý specialista může rozvíjetposkytovat našim klientům ty nejlepší finanční služby. Jdeme společně dopředu a těšíme se na to, co nám letošní rok přinese!

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.