27. 11. 2023
Užitečné tipy

S čím často pomáháme?

Dnes se podíváme na to, jaké jsou nejčastější důvody našich klientů k návštěvě GFS.

V dnešním hektickém světě mohou správa financí a finanční plánování být náročnými úkoly, které mnoho lidí odkládá. Zaměřujeme se na finanční poradenství a setkáváme se s klienty, kteří přicházejí z všelijakých důvodů a potřebují pomoc s řešením různých nedostatků ve svých financích.

S čím se u našich klientů setkáváme?

1. Nedostatek finančního plánování: Mnoho klientů k nám přichází, protože nemají jasný finanční plán. Nemají přehled o tom, jakým směrem by se měly jejich finance ubírat.

2. Nedostatečné zajištění příjmu: Někteří klienti nemají dostatečné zajištění příjmu na dlouhodobý výpadek, což znamená, že by byli v obtížné situaci, kdyby přišli o práci nebo onemocněli.

3. Nevyužití příspěvku zaměstnavatele do DPS/ŽP: Klienti nevyužívají příležitosti, které jim jejich zaměstnavatelé (nebo stát) nabízejí, jako je příspěvek do důchodového nebo životního pojištění.

4. Odkládání spoření na důchod: Někteří lidé odkládají plánování na důchod až do pozdějších let, často s tímto omluvným argumentem, že to udělají „až děti odrostou“ nebo „až mi přidají v práci“.

5. Skladování úspor na běžném účtu: Občas klienti drží své úspory na běžném účtu, což může vést k tomu, že peníze ztrácejí na hodnotě kvůli inflaci.

6. Nerozumné půjčky: Někteří klienti mají drahé půjčky a neví, jak správně zvládnout svůj dluhový závazek.

7. Špatně nastavená práce: Někteří klienti se mohou nacházet ve špatné pracovní situaci, jako je například špatně nastavené pojištění pro řidiče nebo nedostatečné pojištění pro zaměstnance, kteří nesou odpovědnost v zaměstnaneckém postavení.

Našli jste se v některém z předchozích bodů? Zajímá vás, jak vám mohou naši specialisté například pomoci?

1. Finanční plánování: Naše týmy finančních poradců vám mohou pomoci vytvořit konkrétní a realistický finanční plán, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

2. Zajištění příjmu: Poskytneme vám informace ohledně zajištění příjmu a vhodných produktů, které vám mohou pomoci při nepředvídaných událostech.

3. Optimalizace důchodových plánů: Pomůžeme vám využít příspěvky zaměstnavatele/státu do důchodových a životních pojištění a zajistíme, že tyto produkty jsou správně nastaveny pro vaše potřeby.

4. Důchodové plánování: Zabýváme se plánováním důchodu a pomůžeme vám začít brzy, aby vaše penze byla finančně zabezpečena.

5. Investiční tipy: Pomůžeme vám projít možnosti investování tak, aby vaše úspory dosáhly optimálního zhodnocení a současně snižovaly riziko.

6. Správa dluhů: Poradíme vám, jak správně spravovat své dluhy a snižovat jejich zátěž.

7. Pracovní bezpečnost a pojištění: Ukážeme vám informace o pojistných produktech a pracovním zajištění, abyste se vyhnuli finančním komplikacím souvisejícím s pracovními odpovědnostmi.

GFS má za cíl pomoci klientům řešit tyto finanční výzvy a dosáhnout finanční stability a jistoty. Pokud jste se setkali s některým z těchto nedostatků ve svých financích, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom vám poskytli kvalitní a individuální finanční tipy a pomohli vám dosáhnout vašich finančních cílů.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.