12. 1. 2024
Finanční trendy

Chraňte své mazlíčky

Bezstarostný život pro vaše mazlíčky je důležitý.

Domácí mazlíčci jsou nejen členy rodiny, ale i zdrojem radosti a lásky. Pro jejich bezstarostný život je důležité myslet i na jejich zdravotní a právní ochranu. V naší společnosti jsme hrdí na to, že můžeme pro vaše mazlíčky zařídit oba typy kvalitního pojištění, které pokrývají nejen jejich zdraví, ale i odpovědnost.

Pojištění pro zdraví mazlíčků:

Zajistěte péči pro vaše mazlíčky v případě nečekaných veterinárních výdajů. Pojištění kryje náklady na léčbu a chirurgické zákroky, takže vaši chlupatí přátelé mohou mít zajištěnou nejlepší péči.

Odpovědnost jde ruku v ruce s láskou k mazlíčkům:

Pojištění odpovědnosti chrání nejen vás, ale i ostatní před nečekanými událostmi spojenými s vašimi mazlíčky. Od škod na majetku po eventuální úrazy – pojištění odpovědnosti poskytuje klidný spánek a ochranu vaší rodiny a sousedů. Odpovědnost si zařizujete vy a v rámci tohoto pojištění je možné zahrnout i zvířata.

S čím vám pomůžeme při vybírání pojištění?

Komplexní krytí: vybereme kvalitní pojištění, které pokrývá různé situace.

Flexibilní možnosti: pomůžeme vytvořit plán, který odpovídá potřebám vašich mazlíčků.

Jednoduchý proces: díky nám bude celá procedura snadná a rychlá.

Pojistit jdou samozřejmě psi a kočky, ale také králíci, hlodavci, ptáci a rybičky. Je však důležité si přečíst podmínky a vyloučení konkrétního pojistného plánu, abyste byli informováni o tom, co je a co není zahrnuto. Různé společnosti a plány mohou mít různé politiky ohledně typů a druhů mazlíčků, které pokrývají.

Dopřejte svým mazlíčkům bezstarostný život! Naši finanční specialisté vám pomohou zařídit pojištění tak, aby byli vaši miláčci v bezpečí a zajištěni optimální péčí. Obracejte se na nás pro více informací. Vaši chlupatí přátelé si zaslouží to nejlepší!

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.