7. 7. 2023
Příběhy klientů

Komunikace je klíč

Máme pro vás další příběh jednoho z našich klientů.

Komunikace je klíčová! Rozumíme, že komunikace s finančními domy může být časově i emocionálně náročná. Naši finanční specialisté vám však s tímto procesem rádi pomohou, abyste měli o jednu starost méně.

Při pojistné události s pojišťovnou vše přebíráme a zajišťujeme, aby byly vaše nároky spravedlivě uplatněny. Nejenže klient, který se spolehl na našeho specialistu, získal vše, ale dokonce ještě více!

Zajímá vás, co se našemu klientovi vůbec stalo? Jel se v Itálii projet na kole a vykloubil si při pádu rameno. Léčba bohužel probíhala několik měsíců. Naštěstí měl zařízené životní pojištění s dobře nastavenými pojistnými částkami (doplňkové pojištění při pobytu v nemocnici, doplňkové pojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení úrazu a doplňkové pojištění hospitalizace následkem úrazu). Náš finanční specialista pomohl klientovi s pojišťovnou vykomunikovat přehodnocení jeho pojistné události a ta mu zpětně doplatila pojistné plnění za maximální počet dní léčení jeho poranění. Pokud bude mít klient přetrvávající zdravotní problémy, tak může s pomocí našeho poradce po dvou letech od data úrazu požádat i o hrazení nákladů spojených s trvalými následky.

Děkujeme vám za důvěru.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.