20. 3. 2024
Příběhy klientů

Nečekaný zvrat

Klientka se nakonec léčila více jak 180 dní!

Život nám často přináší nečekané výzvy, a právě v těchto chvílích se ukazuje hodnota dobře navrženého pojištění. Dnes vám přinášíme příběh naší klientky, která se setkala s neočekávaným zdravotním problémem, ale díky pečlivě vybranému pojistnému produktu od našeho finančního specialisty prošla touto těžkou dobou s podporou a finanční jistotou.

Naše klientka, aktivní žena, si užívala života v lese a utrpěla pád, který vedl k drobnému úrazu kolene. V první chvíli to vypadalo na běžný úraz, ale během operace kolene došlo k nepředvídaným komplikacím. Klientce se vyvinula trombóza, což je závažné onemocnění spojené s tvorbou krevních sraženin.

Celkově strávila 187 dní marodící a procházející náročným léčebným procesem. Úrazové pojištění jí naštěstí poskytlo potřebné zálohové plnění v čase, kdy to bylo nejvíce potřeba. V půlce zotavování obdržela 32 000 Kč, což jí umožnilo pokrýt okamžité náklady spojené s léčbou a rekonvalescencí. Ale to nebylo vše. Po ukončení léčby obdržela od pojišťovny další doplatek ve výši 42 800 Kč. Celkově tedy klientka obdržela 74 800 Kč, což jí pomohlo při návratu do běžného života.

Tento příběh ukazuje, že pečlivě navržená a správně nastavená pojistná smlouva může být klíčem k finanční jistotě v obtížných chvílích. Je to příležitost připomenout si důležitost konzultace s finančními specialisty a pečlivého vybírání pojištění, aby bylo skutečně přizpůsobeno potřebám každého jednotlivce.

Pokud hledáte jistotu pro svou budoucnost, obraťte se na naše finanční specialisty.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.