21. 8. 2023
Příběhy klientů

Vyřešíme i vysypaný náklad

Dnes vám ukážeme příběh podnikajícího klienta.

Nehody jsou nepříjemnou skutečností, která může postihnout kohokoli, a to zahrnuje i podnikatele. Jednoho dne se může zdát, že vše jde dobře, ale pak se může stát nečekaná dopravní nehoda, která přinese vážné následky. A právě v takových okamžicích může být správně nastavené pojištění odpovědnosti za přepravu klíčem k ochraně podnikatelských aktiv.

praxi jsme viděli, jak se náš klient, podnikatel působící v oblasti logistiky, ocitl v obtížné situaci po dopravní nehodě, která zničila cenný náklad granulátu. Tento incident byl nejen stresující, ale mohl mít nepříjemný dopad na jeho podnikání, pokud by nebyla nalezena vhodná řešení.

Díky důkladnému nastavení jeho pojištění odpovědnosti za přepravu a spolupráci s našimi specialisty jsme byli schopni rychle a účinně reagovat. Naše firma zastupovala klienta v jednání s pojišťovací společností a důkladně prozkoumala veškeré nároky na plnění. Díky naší odbornosti a důkladnému zkoumání podrobností případu jsme zajistili, že našemu klientovi bylo uznáno náhradní plnění za ztracený náklad granulátu. To mu umožnilo rychle se vzpamatovat z finančních ztrát a udržet své podnikání na nohou.

Tento případ nám ukazuje, jak důležité je pro podnikatele mít správně nastavené pojištění odpovědnosti za přepravu. Často si neuvědomují, jakým rizikům mohou v přepravě čelit, a nevyužívají plně možností, které jim pojištění poskytuje. Kvalitní pojištění odpovědnosti za přepravu může být rozdílem mezi finančním zkrachováním a úspěšným podnikáním.

Na závěr lze říci, že nehody se nemusí týkat pouze osobních životů a majetku, ale i podnikatelů a jejich podnikání. Správně nastavené pojištění odpovědnosti za přepravu může hrát klíčovou roli v zajištění ochrany jejich aktiva a umožnit jim rychleji se vzpamatovat po nepředvídatelných událostech, jako je dopravní nehoda, a udržet svůj podnik na správné cestě.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.