22. 1. 2024
Finanční pojmy

Po ohnivém pádu opět na vrcholu

Přečtěte si další příběh ze života klienta GFS.

Náš klient nedávno zažil nepříjemnou situaci, když si způsobil popáleninu 3. stupně při slézání z motorky. Naštěstí však měl k dispozici kvalitní rizikové zdravotní pojištění, které jsme mu pomohli zařídit. Díky rychlé a efektivní péči našich specialistů byla jeho léčba úspěšná a pojišťovna vyplatila částku 20.000 Kč na pokrytí nákladů spojených s léčbou a následnou rekonvalescencí.

Tato událost zdůrazňuje důležitost kvalitního zdravotního pojištění, které dokáže poskytnout potřebnou podporu v nečekaných situacích. Jsme rádi, že jsme mohli být nápomocní v obtížných chvílích našeho klienta.

Pokud i vy hledáte spolehlivé zdravotní pojištění, neváhejte se nám ozvat. Společně vybereme nejvýhodnější pojištění dle vašich požadavků a s rychlou reakcí v případě pojistných událostí. Ochrana vašeho zdraví je pro nás v GFS jedna z velkých priorit.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.