27. 10. 2023
Finanční trendy

Příběh naší klientky

„Je mnoho báječných míst na světě, ale jedno z mých nejoblíbenějších je na koňském hřbetě.“

Každý z nás má své vášně a koníčky, které nám dodávají radost a naplňují náš život. Pro naši klientku to je ježdění na koni. Bohužel, jako v životě, tak i na koni může dojít k nečekaným nehodám.

Klientka spadla z koně během svého pravidelného jezdeckého výletu. Tato nehoda způsobila zlomení chirurgického krčku pažní kosti, což byla nesmírně bolestivá a stresující zkušenost. Nicméně klientka, měla jednu klíčovou věc v pořádku – rizikové životní pojištění.

Díky rozvážnému rozhodnutí mít sjednané rizikové životní pojištění mohla klientka čelit finančním nákladům spojeným s tímto zraněním. Setkala se s naším finančním specialistou, který jí pomohl vyplnit potřebné dokumenty a postaral se o rychlé vyřízení pojistné události. Pojišťovna jí následně vyplatila pojistnou částku ve výši 35 000 Kč. Tato finanční podpora byla nepostradatelná, neboť jí umožnila pokrýt náklady spojené s lékařskou péčí, rehabilitací a dobu, kdy nemohla pracovat kvůli zranění.

Je to důkaz toho, že investice do tohoto pojištění může být moudrým krokem, který nám poskytne ochranu a klid duše v nejistých časech. Klientka může nyní pokračovat ve své vášni pro ježdění na koni s vědomím, že má finanční oporu, kdyby se něco nepředvídatelného stalo.

Pamatujte, že rizikové životní pojištění může být klíčem k zajištění vaší budoucnosti a budoucnosti vašich blízkých a může vám poskytnout klid a bezpečí, až se setkáte s nepředvídatelnými událostmi ve vašem životě.

Sdílej článek

Podobné články


Spolupracujte s námi a získejte

Partnera ve finančním světě

Budeme tu pro vás v jakékoliv situaci. Nezáleží na tom, jestli chcete investovat nebo jste se ocitli v neočekávané situaci a potřebujete naši pomoc. Společně vše vyřešíme.

Více času na rodinu

Čas je nejcennější komoditou, kterou všichni máme. Postaráme se o to, abyste neztráceli čas srovnáváním či sjednáním finančních produktů a vše zařídíme za vás.

Širokou nabídku produktů

Zatímco pojišťovna nebo banka vám může nabídnout pouze její produkty, my vám srovnáme možnosti všech.

Řešení pro každou situaci

Umíme i to, co jiní ne. Třeba služby pro velké firmy nebo pomoc se získáním dotací. Pro jakoukoliv situaci navrhneme možná řešení.